Makerspace, NLT

Hmmm . . .

Via via kwam uw maak docent op het spoor van deze maker. Windsurfer, net als ik. Bezig met hydrofoils voor onder een surfplank. Zelf maken, natuurlijk! LET OP Dit is een hele mooie serie videos over hoe je ZELF een hydrofoil kunt maken. . .  Wel veel werk hoor!

Rob is ook actief op dit forum: https://forum.windsurfing.nl/viewtopic.php?t=13895647

Maar uw maakdocent kwam meer prachtige apparaten tegen. Vooral geschikt voor gevorderde leerlingen met een sponsor (vast duur zo’n ding!) en met plezier in water . . .

Eenvoudiger en goedkoper is deze:

Maar ja, niet iedereen heeft een motorboot om te trekken . . .

En voor nog meer gemotoriseerd surfplezier:

En natuurlijk zijn er makers die al aan de slag zijn (maar dan zonder hydrofoil er onder):

En als je niet geweldig bent in je Duits is dit een aanrader! (zou je docent Duits zeggen 😉 Een hele serie over hoe je zoiets moet maken! (maar echt duidelijk vind ik de eerste video nou ook weer niet. Het is vast zoals zo vaak een kwestie van goed uitzoeken, volhouden en nadenken!) Zo zie je maar dat een instructable met tekst voor maakprojecten best veel handiger is!

Via via kwam uw maak docent op het spoor van deze maker. Windsurfer, net als ik. Dus bezig met hydrofoils voor onder een surfplank. Zelf maken, natuurlijk! LET OP Dit is een hele mooie serie videos over hoe je ZELF een hydrofoil kunt maken. . .  Ennuh, natuurlijk past deze hydrofoil ook onder een wakeboard, een elektrische surfplank etc. Wel ff aanpassen, maar alla.

Rob is ook actief op dit forum: https://forum.windsurfing.nl/viewtopic.php?t=13895647

 

 

Leave a Reply