NLT

Make magazine

Uw docent NLT was vandaag op de Betatechniekdag. Leukleukleuk. Veel goede ideeen, en een aanleiding om de eigen plannen weer wat aan te scherpen. De Makers bijeenkomst was wel het toppunt. De Populier in Den Haag, wow, wat een geweldige school als je van maken houdt. Kijk vooral ook eens hier, naar een ding dat er ook op het VLC moet komen!

Maar dit blogje gaat over Make Magazine. Een maandblad voor makers, en met een website met heel, heel, HEEL veel maak ideeen. En jullie weten dat ik fan ben van Instructables.com, maar deze website mag er zeker ook wezen. Voordeel van deze is, denk ik, dat de kwaliteit wat constanter is, omdat de Make magazine redactie bepaalt wat er op komt te staan. Wel wat meer reclame, maar ook wat meer reviews van spullen (drones, boards, 3D printers etc).

Ga vooral eens kijken zou ik zeggen! Ik ben nog op zoek naar Make Magazine exemplaren. .

Schermafbeelding 2017-03-23 om 19.44.57.png

Home

Leave a Reply