VLCinstruct

Leren van elkaar

Anders

Blender?

Blender is een gratis en heel uitgebreid 3D tekenprogramma waarmee je je creaties ook kunt animeren (bewegen), renderen(met belichting, veel mooier, veel realistischer) en filmen. Hier zie je een voorbeeld wat je met Blender allemaal kan (als je TWEE jaar oefent!):

Blender is behoorlijk ingewikkeld. En wij weten er ook (nog) niet zo veel van. Maar er zijn leerlingen die er mee aan de slag willen. Daarom heb ik hier een paar youtube filmpjes voor ‘absolute beginners’. Ze zijn in het Engels . . .

Er is natuurlijk nog veel meer. Ga je met Blender aan de slag, en kom je filmpjes tegen die je echt verder helpen? Laat het ons weten, dan zetten we ze er bij. Of beter: zet ze er zelf bij!

Geef een reactie

Thema door Nand Homan en Jeroen van Diepen

Hey, wij gebruiken Cookie's. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze site werkt zoals hij bedoeld is. Ons cookie's hebben alleen maar goede bedoelingen, wij gebruiken ze zo minimaal mogelijk. We gebruiken ze niet voor onderzoeken, alleen voor het draaien van de site zelf.

Dus willen jullie Cookie's? Cookie policy