VLCinstruct

Leren van elkaar

Anders

Jeeeaaahhh!!! Paul legt uit hoe Fusion360 werkt

Ow, uw maakdocent heeft weer eens een ADHD momentje. Ik heb net gezien dat mijn grote ‘vriend’ Paul McWorther een videolessenserie heeft gemaakt om Fusion360 te leren. En Paul is zo’n ontzettend geweldige docent (kijk maar eens naar mijn eerdere posts over Paul).

Als je wilt leren werken met een heel erg goed, en gratis 3D ontwerpprogramma?

Deze serie kijken!

Je vindt de lessenserie ‘Learn Fusion360 or die trying’ hier:

Oja, de website waar al Paul’s videos bij elkaar staan: toptechboy.com

Geef een reactie

Thema door Nand Homan en Jeroen van Diepen

Hey, wij gebruiken Cookie's. Hiermee zorgen wij ervoor dat onze site werkt zoals hij bedoeld is. Ons cookie's hebben alleen maar goede bedoelingen, wij gebruiken ze zo minimaal mogelijk. We gebruiken ze niet voor onderzoeken, alleen voor het draaien van de site zelf.

Dus willen jullie Cookie's? Cookie policy